Altfel de gradini! Oferim servicii de plantare si de intretinere a florilor in ghivece

Pentru o gradina mica, amenjarea cu ghivece este o solutie eficienta care optimizeaza spatiul si ofera posibilitatea de a diversifica speciile de plante si flori.

Acest mod de a organiza si infrumuseta gradina este foarte practic, dar si foarte creativ deoarece poti folosi o gama larga de flori care coloreaza gradina in orice anotimp. Ghivecele le poti gasi in magazine sau le poti realiza chiar tu prin reconditionarea obiectelor din gospodarie.

Daca iti surade ideea de a avea o gradina altfel – decorata cu ghivece cu flori, trebuie sa stii ca acest tip de amenajare se potriveste oricaror preferinte de stil peisagistic si oricarui buget.

SECRETUL UNEI PLANTARI REUSITE DE FLORI IN GHIVECI ESTE ALEGEREA PAMANTULUI

Imagineaza-ti cum vrei sa arate gradinita ta si, apoi, incepe sa plantezi in ghivece semintele de flori de care ai nevoie pentru decor!

Unul dintre secretele unei plantari reusite de flori in ghiveci este alegerea pamantului de flori potrivit pentru fiecare soi in parte.

Pentru a afla si alte secrete despre plantarea si intretinerea florilor in ghivece, apeleaza la gradinari cu experienta! Echipa Vasi Gradinaru‘, de exemplu, amenajeaza si intretine gradini si spatii verzi in Timisoara, Giroc, Dumbravita, Chisoda si Ghiroda si iti poate oferi ajutorul de care ai nevoie pentru a pune in practica cele mai interesante idei de realizare a unei gradinii folosind ghivece cu plante.

CELE MAI INTERESANTE IDEI DE REALIZARE A UNEI GRADINII FOLOSIND GHIVECE

Daca alegerea plantelor ti se pare destul de dificila, opteaza pentru una dintre aceste doua idei:

Gradina de ghivece cu tema coloristica. Imagineaza-ti ce atmosfera romantica ar avea o gradinita decorate cu ghivece de flori albe, de exemplu. Pentru a crea o astfel de amenajare, poti alege soiuri precum muscatele, iasomia si margaretele.
Gradina de ghivece cu flori multicolore. Cele mai cautate flori de ghiveci care incanta privirea prin culori si forme sunt muscatele, levantica, brumarelele, craitele, primulele. Ele coloreaza gradina toata vara si, in plus, nu necesita o ingrijire speciala. Pentru spatiile care permit fixarea de ghivece suspendate, muscatele tiroleze sunt ideale.
ACORDA ATENTIE ALEGERII GHIVECELOR

Dupa ce te-ai hotarat asupra soiurilor pe care le vei planta, acorda putina atentie alegerii ghivecelor. Ghivecele clasice nu mai sunt de mult in tendinte! Pentru o gradinita altfel, urmeaza trendul eco si recicleaza obiectele vechi pe care le ai in gospodarie. Poti da o noua utilitate obiectelor pe care nu le mai folosesti si poti obtine astfel decoratiuni creative de mare efect.

Pentru ghivece, poti folosi cutiile vechi de vopsea carora le poti da un aspect inedit prin decorare handmade cu material textil sau prin vopsire in modele multicolore. Incaltamintea veche, un caciuc de masina, vasele de bucatarie pe care nu le mai folosesti (ceainice, strecuratori, oale) pot fi super idei de ghivece care vor atrage toate privirile. Aranjeaza-le in cel mai reprezentativ mod pentru spatiul pe care il detii, folosind atat solul, cat si suporturi reconditionate, precum un scaun vechi, o bicicleta defecta sau o roaba sau aseaza-le la inaltime suspendandu-le dupa modelul candelabrelor din casa.

Asadar, orice spatiul mic, fie el gradina, terasa sau balcon, poate fi transformat intr-un colt de natura creativ folosindu-te de cateva obiecte reconditionate precum ghivece, de frumusetea florilor si de sfaturile gradinarilor cu experienta! In cazul in care va intereseaza detalii despre servicii gradinarit timisoara vizitati: https://www.vasigradinaru.ro/