Despre tamplaria PVC – Tamplarie PVC si geam termopan

Atunci cand doriti sa va reamenajati locuinta si sa schimbati ferestrele, va doriti o solutie care sa va ajute sa faceti si economie de energie. Camerele ferestrei cu geam termopan sunt foarte importante in acest caz.

Stiati ca, intr-o foarte mare masura, calitatea unei ferestre ideale cu geam termopan depinde de numarul de camere pe care acesta le are? Cu cat fereastra contine mai multe camere de aer, cu atat ea va fi mai rezistenta si mai buna iar puterea sa izolare termica si izolare fonica va fi mult mai mare.

Este demonstrat deja ca structura camerelor de aer poate reduce notabil atat zgomotele printr-o izolare fonica eficienta cat si factura la energia electrica printr-o izolare termica extraordinara.

Confortul si durabilitatea lor sunt doua particularitati care le diferentiaza de celelalte tipuri de ferestre.

Fiecare camera este dependenta si furnizeaza sarcina sa izolanta. Numarul lor trebuie sa fie in concordanta cu latimea profilului PVC.

Un numar prea mare de camere nu are rost deoarece grosimea camerelor ar fi prea slaba pentru ca aerul sa vina cu o izolare. O fereasta mai simpla, va contine 3 camere, o fereastra de calitate medie intre 4 si 5 camere, in timp ce ferestrele termopan de calitate contin 5 sau chiar sase camere de izolare.

Structura camerelor profilelor ferestrelor termopan nu numai ca mareste proprietatile lor in ceea ce priveste izolatia termica dar mai permite si inserarea unor piese de otel pentru a le intari. Teoretic, cu cat are un termopan mai multe camere cu atat are mai multe avantaje, deoarece acestea retin caldura.

Noi va sfatuim sa va interesati cu privire la costurile ferestrelor termopan al caror pret creste si in functie de numarul lor de camere. Dar cu cat numarul de camere din care este compus un termopan este mai mare cu atat bariera termica este mai semnificativa. Mai trebuie sa tineti cont insa si de un alt aspect – de sticla termopan care va face parte din fereastra.

Pentru detalii vizitati: tamplarie pvc timisoara